Fårstängsel

Det engelska och det franska fårstängslet, är båda utmärkta för en permanent uppsättning i parker, trädgårdar, längs med dammar, betesvallar eller naturparker. Det finns även användning för stängslet inom vindbrytning, avsättningar på skidpist, publikledare vid mässor och evenemang, hundgårdar och för tillfälliga avsättningar.

Höjdmåtten på det engelska stängslet varierar mellan 60 och 180 cm. Det franska stängslet levereras med en höjd från 50 till 200 cm, och avstånden mellan stängerna varierar. Under fliken offertförfrågan, hittar Ni alla möjliga kombinationer.

Det engelska och det franska stängslet håller samma material och således livslängd. Det enda som skiljer dem åt är spetsarna. Det franska stängslet har sågade spetsar och är därför mera regelbundna. De engelska spetsarna är traditionellt hugget med yxa. Vi säljer även stolparna.Franskt stängsel med 3-3,5cm mellanrum.

Engelskt stängsel med 4-5cm mellanrum.

Engelskt stängsel med 8-10cm mellanrum.

Samtliga stängsel levereras med 2 mm tjocka galvade trådar, 4 st vid stängselhöjd upp till 120 cm. Är stängslet högre används 6 trådar. Livslängden på stängslet är 20-25 år.


Hökrubba i kastanj och ek

Den här hökrubban såldes redan ifrån ritningen, sen dess har det varit svårt att hålla lager av denna modell. Krubban består utav äkta kastanj och ek. Ett bra materialval när det gäller lång livslängd utan underhåll!

Titta gärna under ”grindar” för att hitta en grind som passar just Ert stängsel.